Hem »

 

 

Tjänster »                                                          

 

Om oss »

 

 

Kontakt »

 

 

Arbeta hos oss »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besöksbokning

 

Många företag brottas med att öka sin marknadsnärvaro. När det gäller fältsäljorganisationer handlar det främst om att kunna nå så många kunder som möjligt per säljare. Med oss så blir detta verklighet. För att bedöma investeringens pay off, så hjälper vi även kunden att analysera värdet av nuvarande kundnärvaro jämfört med värdet vid beställning av besöksbokning. Vi har även möjlighet att hjälpa kunden med en efterkalkyl.

 

Det är allmänt känt att det skiljer sig en hel del i säljprofilen mellan en mötesbokare på telefon och en fältsäljare. En fältsäljare har anställts för att dra hem affärer genom att på ett bra sätt framhäva nyttan med ett affärserbjudande. En besöksbokare har profilen att väcka ett intresse med höga aktivitetskrav på telefon.  Därför är det inte helt lätt att rekrytera en person med båda dessa profiler och man landar ofta i att säljaren blir demotiverad då besökskraven skruvas upp. Utöver rekryteringsprofilen så krävs här också två helt olika typer av ledarskap.

 

Vi arbetar med en egen modell för att knyta ihop detta på ett bra sätt. Modellen bygger på en naturlig kundöverlämning mellan besöksbokare och fältsäljare samt en förstärkt ingång vid överlämningen. Detta för att skapa bättre förutsättningar för fältsäljaren att genomföra ett lyckat möte.

  

Kontakta oss »

 

 

 

 

 

Fler möten ger fler affärer!

                                                                      

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Gain Market AB

Maria Trappgränd 1E, 118 20 Stockholm

Tel: 070-587 99 69          

E-post: info@gainmarket.se